Gärdan info

Hej! Som några av er kanske lagt märke till så har föreningen anställt en fastighetsskötare som skall ta över efter Stefan, han heter David. För att lära sig området och dess egenskaper kommer han att gå parallellt med Stefan fram till sommaren då han tar pension.

Hej Gärdanbor! Som en del av er kanske redan sett så har arbetet med att installera nya betydligt energisnålare torkskåp och torktumlare börjat.

Torkskåpen är bytta och den 23/3 börjar vi att installera de nya torktumlarna på Bv. 18 efter det så fortsätter installationen på Bv. 38 torsdag 25/3, anslag kommer att sättas upp. Meddelande kommer här med datum för de andra tvättstugorna.

Det kommer att bli två torktumlare i varje tvättstuga, alltså en på varje sida.

Det är Viktigt att ni som använder dessa läser igenom de nya instruktionerna ordentligt eftersom den nya utrustningen fungerar på ett annat sätt än de gamla.
Tyvärr ser vi att det slarvas både här och där och vill därför påminna om följande:

Portar får EJ spärras upp med kvast eller annat mellanlägg, den ska vara låst dygnet runt!!

Inga hushållssopor får slängas i hundlatriner!!! Sopor tar vi med oss till soprummet.

Det är många hundägare på området och tyvärr ser vi att det slarvas en hel del med att plocka upp efter hunden. Det är både äckligt och oansvarigt att inte plocka upp bajset. Det finns hundlatriner utplacerade över hela området så någon dålig bortförklaring till varför man inte tar upp efter hunden godtages inte, här vill vi se en klar förbättring alla hundägare! Tänk också på vart du låter hunden kissa, gula snödrivor intill portarna/inne på gårdarna ser INTE trevligt ut!  Håll kort koppel på din hund så kan du kanske undvika detta

Avställda bilar får ej förvaras i garage, eller på p-platser eller förhyrda platser utan ström. Dessa platser är endast till för de som har bil och använder den! Vi är många som bor här och är beroende av p-platser så vi kommer se över platser garage, motorvärmare samt förhyrda.

Du som hyr garage eller motorvärmarplats kan inte ta ut mer än max 800 w om du använder kupévärmare, viktigt att respektera

Bilkörning på gårdarna skall undvikas. Nu körs det för mycket, tänk efter innan du kör om det verkligen är nödvändigt.

Styrelsen Brf Gärdan