Gärdanbladet

Oktober 2023

HALLOWEEN

Under vecka 43 kan barn som är boende i föreningen få en liten godispåse vid besök hos vicevärdskontoret!

TÄVLING

Vi håller på att uppdatera hemsidan och efterlyser fina bilder på Gärdan – det kan vara blommor, fina vyer i omgivningen eller något annat som kan visa Gärdans fina miljö. Skicka in via mail till info@brfgardan.se eller kom förbi vicevärdskontoret vid tillfälle.

Vi lottar ut ett fint litet pris till den bästa bilden!

TRÄD

En del av träden på området som är sjuka, i dåligt skick eller står så illa att fastigheten kan ta skada har tagits ned i arbetet med att föryngra beståndet och kommer att ersättas av friska träd som passar bättre. Längs mittgången ska det också planteras en inbjudande allé av körsbärsträd!

VINTERFÖRVARING AV CYKLAR

När du sätter ner din cykel i cykelförrådet märk den med namn, adress samt 2023-2024. Ni som har fastlåsta cyklar i cykelstället måste låsa upp dem innan cykelställen ska vinterförvaras. Tänk på att under snöröjningssäsongen ansvaras det inte för skadade cyklar.

GARAGE OCH MOTORVÄRMARPLATSER

Det viktigt att hålla rent från snö på motorvärmarplatsen samt ta bort snö vid garageporten, detta gäller även du som ställer av bilen under vintern. Se till att garageporten går i lås. Försök ta bort eventuell is så garageporten inte fryser fast.

GÄRDANBLADET

Det kommer att finnas på anslagstavlan vid soprummen samt på vår hemsida www.brfgardan.se. Vill du ha ett eget exemplar ring kontoret 0920-677 76 så fixar vi detta.

BOKBUSSEN

Kommer till den övre parkeringsplatsen på tisdag 7 november och 5 december ca kl. 10.10.

Styrelsen, fastighetsskötaren och vicevärden önskar alla en fin höst!